Грижа и сервис

Понуди и обезбеди грижа каква што заслужуваат твоите корисници

#НапреденПакет

Планирање и испорака

Додели сервисери на работните налози и податоци за како што се ракување и статус на работниот налог.


За реализација на сервисната услуга, раководи се со информациите за сервисните техничари и теренските техничари и направи филтер согласно расположивоста, вештините и распложливата залиха. Така добиваш преглед на приоритети на сервисните задачи, сервисната оптовареност и ескалација на задачите.

 


Сподели информација

Блог објави

Грижа и сервис
Функционалности за водење на сервис
Планирање и испорака
Планирање и испорака
Сервисен ценовник
Сервисен ценовник
Сервисни договори
Сервисни договори
Сервисни артикли
Сервисни артикли
Сервисни порачки
Сервисни порачки

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Грижа и сервис
Понуди и обезбеди грижа каква што заслужуваат твоите корисници
прикажи повеќе
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan