Грижа и сервис

Понуди и обезбеди грижа каква што заслужуваат твоите корисници

#НапреденПакет

Сервисни артикли

Зачувај ги и следи ги сите сервисни артикли, вклучувајќи податоци за сервисниот договор, ракувањето со компоненти, референци за продуктна структура (составница или BOM) и информации за гаранција.

 

Употреби ја функцијата  за Трендскејп анализа (Trendscape Analysis) за преглед на индикаторите на клучните перформанси на одреден сервисен артикл во даден временски период.

Сподели информација

Блог објави

Грижа и сервис
Функционалности за водење на сервис
Планирање и испорака
Планирање и испорака
Сервисен ценовник
Сервисен ценовник
Сервисни договори
Сервисни договори
Сервисни артикли
Сервисни артикли
Сервисни порачки
Сервисни порачки

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Грижа и сервис
Понуди и обезбеди грижа каква што заслужуваат твоите корисници
прикажи повеќе
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan