Планирање на набавки

#НапреденПакет

Предвидување на побарувачката

Дознај што ти е потребно

Управувај со предвидување на побарувачката базирана на артиклите. Внеси ги предвидувањата за побарувачка (продажба) на артиклите и нивните компоненти на многу погоден начин (дневно, месечно, квартално).

 

Овие податоци му овозможуваат на системот да планира и креира налози за производство и набавни порачки, земајќи ги во предвид предвидувањата за побарувачка заедно со нивото на расположлива залиха и параметри од планирањето на потребните суровини и материјали.

 

Планирање на налози

Планирање на налози

Најчесто поставувани прашања за ERP и Dynamics NAV има на линкот https://goo.gl/u3yxfa.

Сподели информација

Блог објави

Планирање на набавки
Функционалности за планирање на набавки
Планирање на набавките
Планирање на набавките
Предвидување на побарувачката
Предвидување на побарувачката
Предвидување на продажбата и залихите
Предвидување на продажбата и залихите

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Основи на производство
Целосно производство со налози, составници и рути
Агилно производство
Планирање на набавки
Планирање на капацитети
прикажи повеќе
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan