Планирање на набавки

#НапреденПакет

Планирање на набавките

Планирај го потребното количество на суровини и материјали врз основа на побарувачката на готов производ поддржано од функционалноста за распоред на главното производство и планирање на набавката на суровините и материјалите.

 

Основното планирање на набавките вклучува:

  • Автоматско креирање на налози за производство и набавни порачки

  • Акциски пораки за брзо и лесно балансирање на понудата и побарувачката

  • Поддршка за колективно и поединечно планирање на суровините и материјалите

  • Сетирање на артиклите со сопствена политика за повторно нарачување, вклучувајќи ја информацијата дали се од сопствено производство или се купуваат од трета страна.

 

Подесување на податоци на артиклот за планирање

Подесување на податоци на артиклот за планирање

Најчесто поставувани прашања за ERP и Dynamics NAV има на линкот https://goo.gl/u3yxfa.

Сподели информација

Блог објави

Планирање на набавки
Функционалности за планирање на набавки
Планирање на набавките
Планирање на набавките
Предвидување на побарувачката
Предвидување на побарувачката
Предвидување на продажбата и залихите
Предвидување на продажбата и залихите

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Основи на производство
Целосно производство со налози, составници и рути
Агилно производство
Планирање на набавки
Планирање на капацитети
прикажи повеќе
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan