Планирање на набавки

Функционалности за планирање на набавки
Прегледај ги функционалностите и види како може да се искористат во твоето работење
Планирање на набавките

Планирање на набавките

Предвидување на побарувачката

Предвидување на побарувачката

Дознај што ти е потребно

Предвидување на продажбата и залихите

Предвидување на продажбата и залихите

Прикажи ја категоријата како листа тука ...
Производство
Вистинско производство за вистински производители
Основи на производство
Основи на производство
Агилно производство
Агилно производство
Планирање на набавки
Планирање на набавки
Планирање на капацитети
Планирање на капацитети
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan