top of page

Агилно производство

Агилно производство

#НапреденПакет

Агилно производство

Овој модул ти овозможува да користиш модули за Агилно производство, Планирање на набавките и Планирање на капацитетот.

 

Извештај за детална калкулација на производ

Извештај за детална калкулација на производ

Повеќе инфо:
Link

Најчесто поставувани прашања за ERP и Dynamics NAV има на линкот https://goo.gl/u3yxfa.

Сподели информација

Блог објави

Дискусија - форум

Грешка во потпишување на ДДВ пријава на сајтот на УЈП - java.lang.reflect.invocationtargetexception (181)

Бруто плата за 2023 - Најниска и највисока основица за пресметување на придонеси (236)

УЈП: Пресметка на плата за 2023 година - нова верзија на клиентскиот софтвер и ново даночно ослободување (466)

ФВ Консалтинг: Минимален и максимален регрес за годишен одмор за 2022 година (К-15) (3770)

УЈП: Бруто плата 2022 - најниска и највисока основица за пресметување на придонеси (142)

Придонеси за плата и даночно ослободување за 2022 година (274)

Како-да: Пресметка и плаќање на кирија од фирма на сопственик – физичко лице преку УЈП (177)

Вид на обврска при пресметка на платите (106)

Каровска: Законот за заштита на лични податоци стапува на сила на 24 авг 2021 (193)

Про Агенс: Табеларен преглед на износите за регрес за годишен одмор во годината 2021 (4681)

Агилно производство
Функционалности за агилно производство
Агилно производство
Агилно производство
Управување со верзии на составници
Управување со верзии на составници

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page