Електронски услуги

... што помалку мануелна работа и работа со хартија

#СтандарденПакет

Курсни листи

Преземај автоматски најнови курсни лисит

Ажурирај курсни листи со користење на веб услуги на други компании, кои испорачуваат курсни листи во XML формат или стримови. Ажурирањата можат да се извршат рачно или автоматски со помош на функционлноста “ред на чекање”.

 

Податоците за валутите на Yahoo и European Central Bank (ECB) се подржани надвор од стандардните рамки и останатите услуги за достава на валути можат да бидат додадени со мапирање на податоците во подесувањето на курсните листи, а задачата може да биде завршена кај клиентот на крајниот корисник без дополнителни програмерски дозволи.

 

Сподели информација

Блог објави

Електронски услуги
Функционалности на електронско фактурирање и курсеви
Eлектронско фактурирање
Eлектронско фактурирање
Курсни листи
Курсни листи

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Работен тек (workflow)
Постави работни текови што ги поврзуваат бизнис-процесните задачи изведувани од различни корисници
Електронски услуги
... што помалку мануелна работа и работа со хартија
Менаџмент на документи
Дополни го сметководствениот и деловниот систем со скенирани или атачирани документи
Известување
Широка лепеза на опции за извештаи и известување
Клиентска апликација и употребливост
Подеднакво одличен на сите уреди: Користи го сметководството и деловниот софтвер на било кој уред, на било кој начин и во било кое време
Јазици за користење
Користи го твојот службен или мајчин јазик
Бизнис интелигенција Power BI
Вгради деловна интелигенција од твоите податоци
прикажи повеќе
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan