Бизнис интелигенција Power BI

Вгради деловна интелигенција од твоите податоци

#СтандарденПакет

Пакет со содржини за деловна интелигенција Power BI

Анализирај со бизнис интелигенција според твоите најбитни параметри

Поврзи се со твоjaта Microsoft Dynamics NAV инстанца и PowerBI.com и веднаш добиј пристап до твоите табели со бизнис перформанси и увид во твојот бизнис.

 

Новиот пакет на содржини на PowerBI.com за Microsoft Dynamics NAV 2017 е дизајниран специјално за сопствениците на мали бизниси, менаџерите и директорите и дава детали за купувачите, продажбата и финансиите.

 

Табелите (дешбордите) и извештаите се изградени на врвот на целосно опремен модел, овозможувајќи ти да ги истражиш и анализираш твоите податоци врз основа на твоите потреби. Автоматското ажурирање ќе ти обезбеди секогаш да ги гледаш најновите податоци.

 

Повеќе инфо:
Сподели информација

Блог објави

Бизнис интелигенција Power BI
Функционалности за правење бизнис извештаи, трендови и анализи
Пакет со содржини за деловна интелигенција Power BI
Пакет со содржини за деловна интелигенција Power BI
Вградена деловна интелигенција Power BI
Вградена деловна интелигенција Power BI

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Работен тек (workflow)
Постави работни текови што ги поврзуваат бизнис-процесните задачи изведувани од различни корисници
Електронски услуги
... што помалку мануелна работа и работа со хартија
Менаџмент на документи
Дополни го сметководствениот и деловниот систем со скенирани или атачирани документи
Известување
Широка лепеза на опции за извештаи и известување
Клиентска апликација и употребливост
Подеднакво одличен на сите уреди: Користи го сметководството и деловниот софтвер на било кој уред, на било кој начин и во било кое време
Јазици за користење
Користи го твојот службен или мајчин јазик
Бизнис интелигенција Power BI
Вгради деловна интелигенција од твоите податоци
прикажи повеќе
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan