Јазици за користење

Користи го твојот службен или мајчин јазик

#СтандарденПакет

Документ со повеќе јазици

Работи на еден јазик, а креирај документи со артикли на различни јазици

Постави алтернативни описи на артиклите од залиха и отпечати извештаи на повеќе јазици (на пр., можеш да направиш фактура на јазикот на примателот на таа фактура). Описите можат да бидат поврзани со индивидуални купувачи, што е особено корисно за продажба во странски земји.

Може да биде корисно да се прилагодат описите на артиклите за домашните корисници. Алтернативните описи на артиклите автоматски се селектираат. За да ја користиш функционалноста за повеќе јазици, текстот за алтернативни јазици треба да биде вметнат во релевантните апликативни објекти.

 

Сподели информација

Блог објави

Јазици за користење
Функционалности за јазици за користење
Документ со повеќе јазици
Документ со повеќе јазици
Повеќе јазици
Повеќе јазици

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Работен тек (workflow)
Постави работни текови што ги поврзуваат бизнис-процесните задачи изведувани од различни корисници
Електронски услуги
... што помалку мануелна работа и работа со хартија
Менаџмент на документи
Дополни го сметководствениот и деловниот систем со скенирани или атачирани документи
Известување
Широка лепеза на опции за извештаи и известување
Клиентска апликација и употребливост
Подеднакво одличен на сите уреди: Користи го сметководството и деловниот софтвер на било кој уред, на било кој начин и во било кое време
Јазици за користење
Користи го твојот службен или мајчин јазик
Бизнис интелигенција Power BI
Вгради деловна интелигенција од твоите податоци
прикажи повеќе
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan